Carpe Diem
Wie ben ik?

EEN NIEUW LEVENSDOEL

Ik ben Martine Aelen, 57 jaar en mama van een zoon en een dochter.
Mijn kinderen gingen op eigen benen staan en verlieten het ouderlijke huis. Ik werkte toen als kinderverzorgster in een kleuterschool en voelde op een gegeven moment dat de tijd rijp was om iets anders te gaan doen. Ik mistte een doel in mijn leven.
In Tenerife leerde ik de asiels en opvangen kennen voor honden. Verschrikkelijk vond ik dit voor al die lieve dieren die vele beter verdienen, en daar heb ik mijn doel gevonden. Ik besloot om zelf een opvang te beginnen… alleen!  

Bekijk de video over onze finca en de werking hieronderAlle steun en medewerking is meer dan welkom!

WAARVOOR STA IK

Investeren in 
een speciale plaats

Ik verkocht mijn huisje in België en kocht me een finca in Las Eras, Tenerife, in 2018: nauwelijks buren, in the middle of nowhere, maar toch makkelijk bereikbaar.

Op een 250m hoogte van de zeespiegel wat dan ook niet te koud is voor de honden. 24/24 leef ik met mijn honden: ik probeer telkens nieuwe hondjes te helpen (redden), deze hebben medische verzorging nodig, veel geduld en liefde.

De honden die klaar zijn voor adoptie promoten we via facebook.
Via Facebook (Martine Aelen) kunt u steeds volgen welke hondjes er beschikbaar zijn voor adoptie. U vind de link hier op onze website terug.

Het adopteren van een hond van Carpe Diem is GRATIS.
Het vervoer naar België (of een ander land) is ten koste van de nieuwe adoptieouder(s), alsook bench die gebruikt wordt dient aangekocht te worden. Lees er alles over op onze pagina "Werkwijze"

‘Vele handen maken licht werk’
Wij verwelkomen graag vrijwilligers die op de finca een handje willen toesteken.
Op donderdagnamiddag kan je mee gaan wandelen / spelen met de hondjes van het asiel.
Gelieve hiervoor even contact op te nemen om af te spreken. 

Carpe Diem ontvangt geen subsidies van de overheid. Ik werk volledig op donaties en eigen gelden. Mijn spaarpot (door verkoop van mijn huisje) is aan het slinken..
Donatie zijn super leuk, maar zeker geen must!! Indien je een donatie wil doen/geven, kan je met me contact opnemen.  

Carpe Diem

Ons Adres

Calle Lena Blanca 39a

Las Eras, Tenerife

Exit 35 TF-1 autoweg