Carpe Diem
Steun ons!

WE HEBBEN UW HULP HARD NODIG!

‘Vele handen maken licht werk’
Wij verwelkomen graag vrijwilligers die op de finca een handje willen toesteken. Er is altijd wel iets te doen.

Ook handige Harry's zijn meer dan welkom! Er moet altijd wel eens een klusje links of rechts gefixt worden wat niet altijd makkelijk is voor een alleenstaande dame!

Op donderdagnamiddag kan je mee gaan wandelen / spelen met de hondjes van het asiel.
Gelieve hiervoor even contact op te nemen om af te spreken. 

PETER OF METER WORDEN?

Investeren in 
een trouwe vriend

U kunt uw steentje ook bijdragen zonder een hondje te adopteren! Want niet iedereen heeft deze mogelijkheid. Soms zijn er al huisdieren of is de ruimte beperkt. Toch kunnen dierenvrienden via deze manier hun steentje bijdragen. 

Ook niet alle honden zijn geschikt voor adoptie. Sommige sukkelaars worden uit het grote asiel Tierra Blanca gehaald waar ze in Carpe Diem toch nog een waardig leven kunnen leiden.  

Om dit allemaal te kunnen finacieren  kunt u peter of meter worden van zo een hondje zonder hem te adopteren. Met uw bijdrage draagt u bij tot de werking van de finca en de verzorging van deze honden.

Op onze adoptiepagina vind u ook een aantal honden die niet in aanmerking komen voor adoptie. De verzorging van deze dieren kost veel geld; eten, ontwormen, verzorgingsproducten, jaarlijkse inentingen, dierenartskosten....noem maar op.
U kunt er voor kiezen "Meter" of " Peter" te worden van een van deze dieren. Dit is een grote extra steun voor ons!

Aangezien het grote aantal permanente verblijvers die verzorging nodig is de nood groot aan peter- en meterschap.
U wordt Peter of Meter voor de luttele bijdrage van €5/maand. Door uw bank een permanente opdracht te geven voor 5€ per maand en in de mededeling te laten zetten “peterschap” en de naam van het "Hondje" wordt uw peter- of meterschap officieel. 

Een kleine moeite voor u, een grote steun voor ons! Als u peter of meter wenst te worden bezoek je onze adoptiepagina. Daar vind je een aantal hondjes terug die in aanmerking komen voor "Peter- of meterschap" in het album "Peter en Meter gezocht".
Kies uw favoriete hond uit en stuur ons een berichtje. 

Eens uw favoriete hond gekozen is regelt u via uw bank een bestendige opdracht waar u maandelijks €5 overschrijft op onze rekening BE59 7995 3751 8226 met de mededeling "Peterschap Rex" (voorbeeld)

Spontane steun of gift

Iedere euro wordt goed besteed!
 

U mag ons uiteraard ook steeds financieel een duwtje in de rug geven door een spontane gift. Iedere bijdrage, hoe klein ook is meer dan welkom!
Indien u een gift wenst te storten zet er dan aub uw naam bij in de mededeling. Wij vermelden dan deze gift op onze Facebookpagina.
Alvast bedankt! U vindt hieronder ons rek.nummer.

Carpe Diem

Ons Adres

Calle Lena Blanca 39a

Las Eras, Tenerife

Exit 35 TF-1 autoweg