Carpe Diem
Werkwijze

Adoptieprocedure

Ik zoek allereerst een goede thuis voor onze honden. Een hond gaat niet met de eerste de beste mee.

Ik kijk eerst naar de hond zelf.. In welke omgeving zien we hem/haar het beste wonen? Kan de hond beter samen bij een ander hondje geplaatst worden of enkel als enige hond? Een rustige thuis of juist een heel actief gezin?

Door de hond een tijdje op mijn finca te hebben en hem/haar goed te leren kennen, weet ik als de beste wat hij/zij nodig heeft.

Onze honden zijn met alles in orde! Ze zijn gecastreerd/gesteriliseerd, gechipt, ze hebben alle vaccins gehad en onderzocht op hartworm.


Het adopteren van een hond van Carpe Diem is GRATISHet vervoer naar België (of een ander land) is ten koste van de nieuwe adoptieouder(s), alsook bench die gebruikt wordt dient aangekocht te worden!

Tui vraagt €70 om een hond in het ruim te vervoeren van Tenerife Zuid naar België.

Carpe Diem ontvangt geen subsidies van de overheid. Wij werken volledig op donaties en eigen gelden. Daarom is de transportkost altijd ten laste van de nieuwe adoptieouders!  

Vluchtbegeleiding gezocht

Help ons naar 
onze nieuwe thuis

Regelmatig hebben we vluchtbegeleiding nodig. Hondjes die vanuit België geadopteerd worden, moeten er enkel nog geraken.. de laatste stap voor ze thuis zijn!

Wat houdt dit in?
We hebben enkel je reservatienummer en achternaam nodig om de boeking van de hond te maken, dit regelen en betalen wij.

Martine wacht je op bij de incheckbalie om de hond in te checken. ze begeleidt de hond ook mee naar de douane.
Na landing dien je de bench, met de hond in, op te pikken aan de band ‘speciale bagage’.

Aan de uitgang staat een vrijwilliger van Carpe Diem of de nieuwe adoptieouder(s) jullie op te wachten om de hond over te nemen en jullie te bedanken.

Dit is een kleine moeite - maar je maakt er een hond super gelukkig mee!  

Indien je vluchtbegeleider wenst te worden is dit voor ons een grote steun! Wij regelen alles voor u. Contacteer ons hiervoor voor alle nodige info via dit mailadres: adopties_carpediem@gmail.com

Veel mensen twijfelen om vluchtbegeleider te worden. Nochtans is dit voor ons enorm belangrijk. Het is echt een enorme steun voor ons als u een adoptiehondje wenst te begeleiden op de luchthaven. Via de volgende link kunt u enkele "ervaringen" van vorige begeleiders raadplegen.

Lees hier enkele ervaringen van mensen die reeds vluchtbegeleider waren!
LEES MEER

De honden zijn met alles in orde!!

(gechipt, gesteriliseerd, boekje, vaccinaties)!


Indien je je kandidaat wil stellen voor vluchtbegeleiding, gelieve een berichtje naar Martine te sturen, ze regelt alles hier omtrent. 

Het was een top ervaring. Zoveel emotie die ik voelde...ik heb gehuild toen ik Martine & Jefke ontmoette op de luchthaven. Ik ben echt blij dat ik het gedaan heb!

Carla Moens

VLUCHTBEGELEIDER

Carpe Diem

Ons Adres

Calle Lena Blanca 39a

Las Eras, Tenerife

Exit 35 TF-1 autoweg